Regulatpro Bio - www.prirodniprodukty-tilia.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Regulatpro Bio

Enzymoterapie Detoxikace
   
          

Pokud máte zájem o zaslání katalogu Regulatpro®Bio,
napište nám.

Fermentovaný doplněk výživy Regulatpro®Bio 350 ml   

Regulatpro® Bio je kaskádově fermentovaný enzymový doplněk výživy z bio ovoce, ořechů, zeleniny, klíčků a bylin >> fermentována je tak ideální výživa pro udržení nebo obnovu zdraví (živá syrová strava).

Léčivá výživa >> složen je z ideální výživy (ovoce, ořechy, zelenina)
Bio a RAW kvalita >> proto obsahuje více živin a žádnou chemii (pesticidy)

Není pasterizován >> je syrový (živý) >> proto obsahuje enzymy a vitamíny

100% přírodní >> neobsahuje žádné přidané látky, ani žádná jiná ochucovadla

Úspora energie >> fermentovaná (přednatrávená) výživa šetří energii trávení

Dobíjí baterky >> výživou buněk dobíjí biologické baterky = upevnění zdraví

Posiluje imunitu >> rychlejší látková výměna nastartuje regenerační procesy

Upevňuje zdraví >> zvýšení životní energie a vitality vede k upevnění zdraví

Také pro alergiky >> rozštěpením na molekuly ztratil alergenní potenciál

Multitalent >> Regulatpro® Bio pomáhá při všech zdravotních problémech

1. Obsažené druhy ovoce, ořechů a zeleniny:





Složení Regulatpro Bio
Voda, citrony*, fíky*, datle*, vlašské ořechy*, sójové boby*, cibule*, kokosové ořechy*, glycerin (rostlinný), celer*, mungo výhonky*, extrakt aceroly* (17,5% vitamínu C) 0,7%, artyčoky*, hrášek*, proso*, směs koření*, kurkuma*, šafrán*.
* složky z certifikovaného organického zemědělství = BIO

Charakteristika doplňku výživy Regulatpro® Bio

  • Fermentované ovoce - Regulatpro® Bio je kaskádově fermentovaný enzymový doplněk výživy z bio ovoce, bio ořechů, bio zeleniny, bio klíčků a bio bylin >> fermentována je tak ideální výživa pro udržení nebo obnovu zdraví (živá - syrová strava).

  • Proces podobný trávení - Kaskádová fermentace (štěpení) za přítomnosti symbiotických mikroorganizmů a bakterií mléčného kvašení je proces podobný lidskému trávení. Kromě natrávení živin se aktivují enzymy, antioxidanty a také kyselina mléčná (probiotikum) pro lepší trávení.

  • Okamžitě se vstřebává - Enzymy, živiny a sekundární látky z ovoce, ořechů a zeleniny jsou (za 8 až 12 týdnů) rozštěpeny na malé části (molekuly). Takto rozštěpené se snadno vstřebávají a jsou buňkám ihned k dispozici (úspora energie vlastního trávení).

  • Zvyšuje energii (ATP) - Rozštěpením živin je aktivována sluneční energie a léčebné informace. Takto energií nabitá enzymová výživa stimuluje v buňkách tvorbu molekul ATP (Adenosin-Tri-Phosphat), které v mitochodriích (buněčné elektrárny) produkují energii.

  • Buňkám dobíjí baterky - Tímto způsobem fermentovaný Regulatpro® Bio zaopatřuje buňky a dobíjí jejich biologické baterky >> upevňuje nebo obnovuje zdraví na buněčné úrovni. Dobité buňky restartují a aktivují imunitní systém.

  • Posiluje imunitu - Posílená imunita zlepšuje a urychluje látkovou výměnu. Tím nastartuje očistné, opravné a regulační procesy, které vedou ke zdraví. Výsledkem je zvýšení životní energie, výkonnosti, vitality a odolnost proti nemocem.

  • Je magicky výjimečný - Kaskádová fermentace syrového ovoce, ořechů a zeleniny je zázračná formule, jak
    člověka (také alergika) nabít silou a energií z přírody. Fermentace extrahuje „duši rostlin“ a tím je Regulatpro®
    Bio magicky výjimečný.

  • Historie Regulátu - Výrobcem je německá Dr. Niedermaier Pharma. Regulatpro® Bio je na trhu od roku 1999 a patentován byl v roce 2004. Roční nárůst prodejů v mnoha zemích světa činí průměrně 150 %, což svědčí o mimořádné účinnosti tohoto produktu.

Použití a dávkování Regulatpro® Bio

● Před použitím láhev Regulatpro® Bio je nutné nejméně čtyřikrát protřepat – aktivace energie

           ● Regulatpro® Bio pijeme ráno na lačno a večer před spaním – tím docílíme optimální účinnosti

           ● Před spolknutím zadržet Regulatpro® Bio co nejdéle v ústech, kdy probíhá jeho absorpce sliznicí

           ● Při citlivém zažívání, vypijte naředěný vodou - lépe čerstvě vylisovaná ovocná nebo zeleninová šťáva

           ● Při zhoršení příznaků (detoxikační krize) snížíme po dobu 1 až 2 dny dávkování na polovinu

● Po otevření spotřebujte do jednoho měsíce. Uchovávejte při teplotě do 25 stupňů C.

Dávkování při krátkodobých potížích:

● Prevence 1 týden 5 ml ráno/1 týden vynechat

● Krátkodobé potíže 10 ml ráno a 10 ml večer

● Malé děti do 3 let: 2 až 3 ml, 1 x denně

● Děti od 3 do 10 - ti let: 3 až 5 ml, 1 x denně

Dávkování při dlouhodobých potížích:

● 1 týden: 2.5 ml pouze ráno

           ● 2 týden: 2.5 ml ráno a 2.5 ml večer

           ● 3 týden: 5 ml ráno a 5 ml večer

           ● 4 týden: 10 ml ráno a 10 ml večer

Vnitřní a vnější aplikace Regulatpro® Bio

Působí zevnitř i zvenku
Enzymy, živiny a sekundární látky z ovoce, ořechů a zeleniny jsou díky kaskádové fermentaci rozštěpeny na malé části (molekuly). Takto rozštěpené
se do organismu snadno vstřebávají zevnitř (sliznicemi v ústech nebo ve střevě) a také zvenku (pokožkou).

Vnitřní užívání je základ
Vnitřní užívání Regulatpro® Bio je základní opatření, které zaopatřuje celé tělo. V některých případech docílíme rychlejších výsledků kombinací vnitřního užívání + vnější aplikací na postiženou oblast.

Ředění vodou
Pro vnější aplikaci nástřikem ředíme Regulatpro® Bio destilovanou nebo převařenou vodou v poměru 1:1. Pro namáčení obkladu můžeme Regulatpro® Bio naředit v poměru až 1:2. Obklad po namočení v roztoku Regulatpro® Bio s vodou vyždímáme a přiložíme na ošetřované místo.




Čím se Regulatpro® Bio odlišuje?

  Kaskádově fermentovaný enzymový doplněk výživy Regulatpro® Bio je zcela výjimečný.
  Od mnohých doplňků výživy se odlišuje těmito zdravotními přínosy:

  •  Složen je z ideální výživy >> bio ovoce, bio ořechy, bio zelenina a bio byliny.

  •  Fermentací rozštěpená (přednatrávená) výživa = úspora energie trávení.

  •  Vstřebává se zevnitř (sliznicemi v ústech, střevem) nebo zvenku (pokožkou).

  •  Není pasterizován = je syrový (živý). Proto obsahuje enzymy a vitamíny.

  •  Vhodný i pro alergiky >> rozštěpením na molekuly ztratil alergenní potenciál.

  •  Je v bio kvalitě >> proto obsahuje více živin a žádnou chemii (pesticidy).

  •  Čistě přírodní >> žádné přísady, žádné konzervanty ani ochucovadla.





Kaskádová fermentace – postup výroby



1. krok: Nakrouhané ovoce, ořechy a zelenina se vloží do fermentačního bioreaktoru. Přidá se kultura mléčné kyseliny, která produkuje pravotočivou L (+) kyselinu mléčnou a první fermentace začíná.
2. krok: Po třech až čtyřech týdnech nastává první částečná filtrace. Další kaskádové fáze fermentačních frakcí probíhají s přidáváním přesně definovaných kultur mléčných kyselin.
3. krok: Všechny fermentační frakce jsou sloučeny a znovu se společně fermentují. Po ukončení fermentace nastává poslední filtrace. Po uplynutí 8 až 12 týdnů je Regulatpro® Bio hotov.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky